Voorbeelden

Hoe kan een vereniging systematisch en op een effectieve wijze óók breedtesporters naar sterkte in teams indelen?
Met deze vraag worstelen de meeste verenigingen. Met dit spelerevaluatiesysteem kunt u zelf per leeftijdslijn specifieke vragenlijstjes opzetten en stuurt u in een handomdraai uitnodigingen voor beoordelingen uit. De beoordelaar kan beoordelingen zelf periodiek herhalen. Beoordelingen kunnen zowel op de smartphone als thuis op de PC worden ingevoerd.   

Zo kan het selectiebeleid effectief worden ondersteund en wordt er over het gehele seizoen informatie verzameld voor de indeling van de teams voor het opvolgende seizoen - op elk nivo de juiste spelers in de juiste teams."

CREATIEVE TOEPASSINGEN

Deze app geeft u de vrijheid creatieve oplossingen toe te passen. Hieronder een paar suggesties ........

Klik hier >>>


Voorbeeld quickscan vaardigheden spelers D jeugd 

Welke vaardigheden moet een speler in de D-lijn jaar hebben? Welke technieken moet een speler van 9 jaar beheersen? Ontwikkel voor elke leeftijdscatagorie  een eigen observatie checklijst.....

Bekijk op smartphone  >>> 

Klik hier >>>

Aanwezigheidsregistratie

Snel op het veld de aanwezigen op de training registreren. De coach is zo op zaterdag helemaal op de hoogte wie er getraind heeft.

Bekijk op smartphone  >>>

 

BENT U SPONSOR en wilt u uw vereniging ook practisch ondersteunen?

Veel verenigingen zijn op zoek naar een eenvoudige manier om spelers te kunnen beoordelen. De beschikbare systemen zijn vaak te duur voor kleine verenigingen. U, als sponsor, kan dan een uitkomst bieden met deze WIN/WIN oplossing. Met de meest waardevolle speler van de wedstrijd betrekt publiek bij wedstrijden en zet tegelijkertijd uzelf als sponsors in het zonnetje. 

De vereniging zelf profiteert van de spelerbeoordelingsfuncties van de door u beschikbaar gestelde tool!

Bekijk op smartphone  >>> 

   

Onder de Symbaloo vakjes vindt u meerdere practijk voorbeelden. Deze voorbeelden kunt u zelf maken!